Son Bölüm






Yalancı Bahar 71. Bölüm Tek Parça izle 25-08-2016 Yalan Bahar Son Bölüm 25 Ağustos 2016


Yalancı Bahar son Sosyal Medyada çok fazla sorgulanan dizilerimiz içerisinde gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar tv dizisini sizin için etraflıca bilgi edindik. Yalancı Bahar 71. bölüm 25-08-2016 tarihinde hayranlarını ekran karşısına alacak sürekli böyle olur. Google\`de ekseriyetle girilen aramalar bu şekliyledir Yalancı Bahar 71. bölüm Full izle Yalancı Bahar dizisi bu bölümde epey bir heyecanlı olmasını bekliyoruz.


yeni bölüm fragmanı bir hayli güzel geldi. Yalancı Bahar en son bölümü ile baya ses Getirmişti. Takipçisi her daim yükselen yerli sıra Yalancı Bahar 71. bölümü ile 25-08-2016 akşamı yeni fenomenlerine doyumsuz anlar yaşatacak takip ediyoranız bölüm ile alakalı görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.

Yalancı Bahar 71. Bölüm Tek Parça HD izle 25-08-2016,Yalancı Bahar 71. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 71. Bölüm Full Tek Parça seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 71. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 71. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 71. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 71. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 71. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 71. Bölüm izle

YALANCı BAHAR KONUSU


Padmini ismindeki genç bir kadın Madhubala`ya hamileyken sürekli kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan sürekli erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.


Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından birisi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.


Rishabh maddi imkanları yardımı ile üç gün sonra hür bırakılır. Rishabh`dan intikam almayı kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek mecburiyetinde kalır. ıkili birbiriyle savaşım ederken birden bire kendilerini başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



3 Responses to "Yalancı Bahar 71. Bölüm Tek Parça izle 25-08-2016 Yalan Bahar Son Bölüm 25 Ağustos 2016"

  1. guzel dizi bence ama bekleme çok yaa bir olay 10 dakika sürer mi

  2. adam says:

    kanal 7 artık kore dizilerine de el atsa bari en azından türkçe dublaj oluyor daha iyi

  3. Bi Tv says:

    Yalancı Bahar Son Bölümde Yaşananları neden özetlemiyorsunuz...

Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.