Son Bölüm






Yalancı Bahar 19. Bölüm 27 Haziran 2016 Kanal 7 Yalancı Bahar Son Bölüm


Yalancı Bahar izle
Yalancı Bahar 19. Bölüm Tek Parça HD izle 28-06-2016,Yalancı Bahar 19. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 19. Bölüm internetten seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 19. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 19. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 19. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 19. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 19. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 19. Bölüm izle

Online platformda epeyce tıklanan diziler içinde geldiğinden ötürü Yalancı Bahar tv dizisini takipçilerimiz için epey bir sorguladık. Yalancı Bahar 19. Bölüm 28-06-2016 te seyircisini tv başına toplayacak her daim olan bu. Google`de umumi şekilde sorgulanan araştırmalar şu şekildedir Yalancı Bahar 19. Bölüm parasız Yalancı Bahar dizisi bu bölümde çok güzel olmasını bekliyoruz.


Yeni bölüm ilk fragmanı yoğun şekilde heyecanlı gaslıküyor. Yalancı Bahar bir önceki bölümüyle bir fazlaca kendinden söz ettirdi. Fenomeni devamlı artan tv dizisi Yalancı Bahar 19. Bölüm 28-06-2016 tarihinde yeni ve eski fenomenlerine hoş süre geçirecek. Bölüm meselesinde yorumda bulunabilirsiniz.



Mevzusu : YALANCı BAHAR mevzusu


Padmini ismindeki genç bir hanım Madhubala`ya hamileyken sürekli kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini minik kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.


Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler hemen sonra Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından birisi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.


Rishabh maddi imkanları yardımıyla 3 gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam almayı kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek mecburiyetinde kalır. ıkili birbiriyle savaşım ederken ansızın menfaatlerini başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.