Son Bölüm






Yalancı Bahar 2. bölüm


Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.



Madhubala’ya gebe olan Padmini, kocasının adam çocuk baskısına daha çok dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zaman geçtikçe büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan meşhur yıldız üç gün sonra özgür bırakılır. üstelik kaza ile alakalı dava da onun lehine neticelanmıştır. Bu hal karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.



Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine niçin olur. Ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da tesirini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına mani olmak dileyen kişilere karşı harpmaktadır.
Künye
Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
Ülke: Hindistan
Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.