Son Bölüm






Yalancı Bahar 24. Bölüm 03-07-2016


Yalancı Bahar son bölüm Sosyal Medyada en fazla konuşulan dizilerimiz arasında gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar tv dizisini üyelerimiz için etraflıca araştırdık. Yalancı Bahar 24. bölüm 03-07-2016 te sevenlerini ekran önüne toplayacak hep yaptığı gibi. Google'de devamlı girilen aramalar bu şekilde olur Yalancı Bahar 24. bölüm bedava Yalancı Bahar de bu bölümde baya iddialı olacak.

bu hafta ilk fragmanı bir hayli güzel geldi. Yalancı Bahar geçen bölümü ile oldukça ses Getirmişti. Takipçisi devamlı artan Televizyon dizisi Yalancı Bahar 24. bölümüyle 03-07-2016 akşamında tüm hayranlarına doyumsuz anlar yaşatacak Bölümü seyrettikten sonra bu bölümle ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Yalancı Bahar 24. Bölüm Takılmadan izle 03-07-2016,Yalancı Bahar 24. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 24. Bölüm Full Tek Parça seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 24. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 24. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 24. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 24. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 24. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 24. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.