Son Bölüm






Yalancı Bahar 3. Bölüm Tek Parça

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlamış olan Yalancı Bahar dizisi 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yalancı Bahar yeni ekranlara gelmesine karşın 3. Bölümü merakla umut ediliyor. Yalancı Bahar 3. Bölüm fragmanı ve özeti sayfamızda yerini alıyor.

Kanal 7 ekranlarında süren Hint rüzgarı Yalancı Bahar ile devam ediyor. Yalancı Bahar hergün saat 15.35’te Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Yalancı Bahar 2. Bölümü ile ekranlara geldi ve 3. Bölümü merakla bekleniyor. Yalancı Bahar dizisinde çalan müzikler herkesi kendinden geçiriyor. 2 bölüm yayınlanmasına karşın fenomen bir takım olması beklenen Yalancı Bahar 3. Bölüm fragmanı ve özeti sayfamızda yerini alıyor.

Bir garip Aşk, Sensiz Olmaz ve Benimsin adlı dizileri Türk televizyonlarıyla tanıştıran Kanal 7 yeni bir Bollywood yapımını daha siz değerli ziyaretçilerimizin karşısına geçiyor. Yalancı Bahar 2. Bölümü ile ekranlara geldi ve 3. Bölüm fragmanı merakla planlanıyor.

Yalancı Bahar dizi mevzusu:

Yalancı Bahar

Kesişen iki farklı yaşamın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha çok dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ediyor. Padmini Film setinde dublörlük yaparak yaşamını sürdürür. Zaman içinde büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala’da güzellik salonunda çalışmaya adım atar. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a arabayla çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce haiz olan ünlü yıldız ceza almaz ve 3 gün sonra serbest bırakılır. Ceza almamasından dolayı büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir. Bu intikam savaşı yer yer aşka dönüşmesi ile Madhubala ve Rishabh evlenir ve birbirlerine aşık olurlar.

Bu muhteşem öykü ile ekranlara bağlayacak olan dizinin 3. Bölümü merakla bekleniyor. Türk izleyicilerinin çok beğendiği dizinin 3.Bölümü pazartesi günü 15.50 de yayınlanacak.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.