Son Bölüm






Yalancı Bahar 5. Bölüm

Yalancı Bahar 5. Bölüm fragmanını ve özetini haberimizden izleyebilirsiniz. Kanal 7`nin beğenilen dizisi Yalancı Bahar 14 Haziran Salı günü 5. Kısmı ile ekranlara istikbal. Yeni bölümde Salı günü birbirinden sürpriz vakalar sizleri bekliyor. Yeni bölümde Madhubala‘nın çalıştığı güzellik salonuna gelen ve onun yönünden yanlış anlaşılan Mukund, sattığı güzellik kremlerinden birtanesini ona verir. Işte Yalancı Bahar 5. Bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak mühim gelişmeler...
Yalancı Bahar 5. Bölüm fragmanını haberimizden seyredebilirsiniz. Kanal 7`nin sevilen Hünt dizisi Yalancı Bahar yeni bölümleri ile hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. 14 Haziran Yalancı Bahar 5. Bölüm fragmanını haberimizden izleyebilir yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenebilirsiniz. Ekranların sevilen Hint dizisi Yalancı Bahar’da bugün, Madhubala’nın başı Mukund’dan aldığı güzellik kremi yüzünden derttedir. O, Mukund’u bulur ve kendisini ağır bir halde kabahatlar. Sattığı ürünler ile alakalı gerçeği öğrenen Mukund ise işinden istifa eder. Işte Yalancı Bahar 5. Bölüm fragmanı ve merak ettikleriniz.


Kanal 7, Bir garip Aşk, Sensiz olmamakta ve Benimsin adlı Hint dizilerinin arkasından aşırı iddialı bir Bollywood yapımını daha sizlerle bir araya getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

YALANCı BAHAR 5. BöLüM öZETi
Madhubala‘nın çalıştığı güzellik salonuna gelen ve onun sebebi ile yanlış anlaşılan Mukund, sattığı güzellik kremlerinden birini ona verir. Güzellik salonunun elit müşterilerinden birine ve Trishna’ya bu kremi tatbik eden Madhubala’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Mukund’un iş yerine giden Madhubala onu tarihsel geçmiş ürünler satarak insan sağlığını tehlikeye atmakla suçlar. Durumdan haberdar olmayan Mukund ise gerçekleri öğrendikten sonrasında işinden çekilme eder. Pazarlamacı olarak çalışmaya başladığı yeni şirketinin ürünlerini tanıtmak için Madhubala’nın evine gelen Mukund’un Trishna’nın başına gelenlerin sorumlusu olduğunun öğrenilmesi üzerine mahalledekiler onu darp eder. Mukund tam toparlanıp giderken üzerine doğru süratle gelen bir otomobil ona çarpar.

Yalancı Bahar 5. BolumYalancı Bahar 5. Bölüm Full Hd izle 14-06-2016,Yalancı Bahar 5. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 5. Bölüm Tek Parça HD seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 5. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 5. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 5. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 5. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 5. Bölüm izle

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.