Son Bölüm






Yalancı Bahar 6. Bölüm


Yalancı Bahar son bölüm internet Aleminde bir hayli sorgulanan türk dizileri arasında gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar tv dizisini sizler için detaylı sorguladık. Yalancı Bahar 6. bölümüyle 15-06-2016 akşamı hayranlarını ekran başına toplayacak her zaman böyle olmuştur. Arama motorlarında genellikle tercih edilen arama kelimeleri bu şekliyledir Yalancı Bahar 6. bölüm Hd izle Yalancı Bahar de son bölüm epey bir iddialı olmasını bekliyoruz.

son bölüm ilk fragmanı oldukça kaliteli belli ediyor kendini Yalancı Bahar geçen bölümü ile bir hayli kendinden söz ettirdi. Fenomeni her daim yükselen Televizyon dizisi Yalancı Bahar 6. bölüm 15-06-2016 ardından da tüm hayranlarına hoş vakit geçirecek. bölüm ile ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Yalancı Bahar 6. Bölüm Tek Parça HD izle 15-06-2016,Yalancı Bahar 6. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 6. Bölüm Hemen seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 6. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 6. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 6. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 6. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 6. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 6. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

 Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.