Son Bölüm






Yalancı Bahar 36. Bölüm Full Hd izle 21-07-2016


Yalancı Bahar son Online platformda epeyce tıklanan türk dizileri içinde gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar dizisini sizler için bir hayli sorguladık. Yalancı Bahar 36. bölümüyle 21-07-2016 te izleyicisini ekran önüne toplayacak daima yaptığı gibi. Arama sitelerinde genelde sorgulanan araştırmalar bu şekilde olur Yalancı Bahar 36. bölüm Full izle Yalancı Bahar de yeni bölüm epey bir güzel olacağına inanıyoruz.

son bölüm yeni fragmanı epey bir iddialı görünüyor. Yalancı Bahar geçen bölümüyle oldukça yankı uyandırdı. Fenomeni devamlı artan yerli dizi Yalancı Bahar 36. bölüm 21-07-2016 tarihinde eski hayranlarına doyumsuz anlar yaşatacak Sizde bölüm ile ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Yalancı Bahar 36. Bölüm internetten izle 21-07-2016,Yalancı Bahar 36. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 36. Bölüm Donmadan seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 36. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 36. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 36. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 36. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 36. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 36. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.