Son Bölüm






Yalancı Bahar 37. Bölüm Youtube izle 22-07-2016


Yalancı Bahar son internet Aleminde en fazla aranan diziler içinde olmasından dolayı Yalancı Bahar televizyon dizisini sizler için epey bir inceledik. Yalancı Bahar 37. bölüm 22-07-2016 akşamı sevenlerini tv önüne toplayacak sürekli olduğu gibi. Google'de genelde girilen aramalar bu şekliyledir Yalancı Bahar 37. bölüm ücretsiz Yalancı Bahar dizisi bu bölümde epeyce ilginç sahneler olacak.

son bölüm fragmanı baya hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar geçtiğimiz hafta ki bölümde bir hayli yankı uyandırdı. Fenomeni devamlı artan Televizyon dizisi Yalancı Bahar 37. bölüm 22-07-2016 akşamında yeni fenomenlerine merhaba diyecek. takip ediyoranız bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Yalancı Bahar 37. Bölüm Takılmadan izle 22-07-2016,Yalancı Bahar 37. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 37. Bölüm Tek Parça seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 37. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 37. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 37. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 37. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 37. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 37. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.