Son Bölüm






Yalancı Bahar 38. Bölüm


Yalancı Bahar izle internete çok fazla hayranı artan türk dizileri içerisinde geldiği için Yalancı Bahar televizyon dizisini takipçilerimiz için bir hayli inceledik. Yalancı Bahar 38. bölüm 25-07-2016 tarihinde fanlarını ekran karşısına kitleyecek sürekli olduğu gibi. internete genellikle sorgulanan arama kelimeleri şu şekilde olmaktadır Yalancı Bahar 38. bölüm Hd izle Yalancı Bahar de yeni bölüm oldukça ilginç gelişmeler olacak

bu hafta fragmanı baya kaliteli belli ediyor kendini Yalancı Bahar geçen bölümünde bir hayli ses getirdi. Takipçisi Sürekli artan dizi Yalancı Bahar 38. bölümüyle 25-07-2016 tarihinde yeni ve eski seyircilerine merhaba diyecek. takip ediyoranız bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 38. Bölüm Youtube izle 25-07-2016,Yalancı Bahar 38. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 38. Bölüm internetten seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 38. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 38. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 38. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 38. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 38. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 38. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.