Son Bölüm






Yalancı Bahar 40. Bölüm Kanal7 izle 25-07-2016


Yalancı Bahar son bölüm internete en iyi fenomeni olan dizilerimiz içinde olmasından dolayı Yalancı Bahar dizisini üyelerimiz için biraz araştırdık. Yalancı Bahar 40. bölümüyle 25-07-2016 tarihinde hayranlarını ekran karşısına toplayacak her daim böyle olur. internete genelde girilen araştırmalar şu şekildedir Yalancı Bahar 40. bölüm bedava Yalancı Bahar dizisi yeni bölüm oldukça heyecanlı olacak.


son bölüm ilk fragmanı bir hayli hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar geride bıraktığımız bölümü ile baya ses getirmiştir. Takipçisi her daim yükselen Televizyon dizisi Yalancı Bahar 40. bölümüyle 25-07-2016 tarihinde eski seyircilerine doyumsuz anlar yaşatacak Sizde seyrettikten sonra bölüm hakkında görüş beyan edebilirsiniz

Yalancı Bahar 40. Bölüm Full Hd izle 25-07-2016,Yalancı Bahar 40. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 40. Bölüm Full Tek Parça seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 40. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 40. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 40. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 40. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 40. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 40. Bölüm izle


Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU


Padmini ismindeki genç bir hanım Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.


Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından birisi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.


Rishabh maddi imkanları sayesinde üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam almayı kafasına koyan Madhubala hemen harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek mecburiyetinde kalır. ıkili birbiriyle savaşım ederken birden bire çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.