Son Bölüm






Yalancı Bahar 42. Bölüm Yeni Bölüm Kanal 7 izle7


Yalancı Bahar son internet Aleminde epeyce aratılan türk dizileri arasında gelmesi nedeniyle Yalancı Bahar dizisini ziyaretçilerimiz için biraz sorguladık. Yalancı Bahar 42. bölüm 27-07-2016 tarihinde fanlarını tv önüne alacak daima yaptığı gibi. internete devamlı yapılan aramalar şu şekilde olmaktadır Yalancı Bahar 42. bölüm ücretsiz Yalancı Bahar dizisi bu bölümde epeyce iddialı gelişmeler olacak

yeni bölüm ilk fragmanı oldukça ilginç olacak gibi. Yalancı Bahar en son bölümü ile epey bir ses Getirmişti. Hayranı her hafta artan Televizyon dizisi Yalancı Bahar 42. bölümüyle 27-07-2016 akşamında tüm seyircilerine hoş vakit geçirecek. Sizde bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 42. Bölüm Hemen izle 27-07-2016,Yalancı Bahar 42. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 42. Bölüm Tek Parça HD seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 42. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 42. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 42. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 42. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 42. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 42. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU


Padmini ismindeki genç bir kadın Madhubala`ya hamileyken sürekli kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan sürekli erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.


Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından birisi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.


Rishabh maddi imkanları yardımı ile üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala hemen harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek zorunda kalır. ıkili birbiriyle savaşım ederken birden bire kendilerini başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.


Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.