Son Bölüm






Yalancı Bahar 43. Bölüm


Yalancı Bahar son Sanal alemde en fazla fenomeni olan yerli diziler içinde geldiğinden dolayı Yalancı Bahar tv dizisini sizin için bir hayli inceledik. Yalancı Bahar 43. bölüm 28-07-2016 te fanlarını televizyon karşısına toplayacak her daim böyle olur. Arama sitelerinde genellikle yapılan arama kelimeleri bu şekilde olur Yalancı Bahar 43. bölüm Hd izle Yalancı Bahar dizisinde bu bölümde bir hayli iddialı sahneler olacak.

son bölüm fragmanı bir hayli iddialı görünüyor. Yalancı Bahar Geçen Hafta ki bölümüyle bir hayli ses getirdi. Seyircisi Sürekli artan Televizyon dizisi Yalancı Bahar 43. bölümü ile 28-07-2016 akşamı yeni ve eski sevenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. Bölümü bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 43. Bölüm Full Hd izle 28-07-2016,Yalancı Bahar 43. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 43. Bölüm Takılmadan seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 43. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 43. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 43. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 43. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 43. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 43. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU


Padmini ismindeki genç bir kadın Madhubala`ya hamileyken sürekli kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan sürekli erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.


Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından birisi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.


Rishabh maddi imkanları yardımıyla 3 gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. ıkili birbiriyle savaşım ederken ansızın çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar. 

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.