Son Bölüm






Yalancı Bahar 70. Bölüm Yalancı Bahar 24 Ağustos Kanal 7 izle


Yalancı Bahar son Sanal alemde en fazla fenomeni olan yerli diziler içinde geldiğinden dolayı Yalancı Bahar televizyon dizisini sizler için bir hayli inceledik. Yalancı Bahar 70. bölümü ile 24-08-2016 akşamı sevenlerini ekran başına alacak sürekli olduğu gibi. yahoo'da genellikle tercih edilen araştırmalar bu şekliyledir Yalancı Bahar 70. bölüm Yalancı Bahar de yeni bölüm epey bir hareketli olacağına inanıyoruz.

yeni bölüm yeni fragmanı epey bir iddialı görünüyor. Yalancı Bahar en son bölümü ile bir hayli ses getirdi. Takipçisi her hafta artan yerli dizi Yalancı Bahar 70. bölüm 24-08-2016 ardından da tüm seyircilerine doyumsuz anlar yaşatacak seyrettikten sonra bölüm ile ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 70. Bölüm Full izle 24-08-2016,Yalancı Bahar 70. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 70. Bölüm Full seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 70. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 70. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 70. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 70. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 70. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 70. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.
Madhubala ve Rishabh Kundra için artık dolambaçlı metodlar yepyeni bir ebat kazanıyor! Bugüne dek Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı zaman boyunca yüksek reyting oranı elde eden ve izleyenleri kendisine hayran bırakan Hint Dizisi Yalancı Bahar yeni bölümü ile nefesleri kesecek. Bolywood yıldızlarına geçit olan dizi finale doğru ilerlerken Madhubala, RK ve Sultan arasındaki aşk üçgeninde neler yaşanacağı büyük merak konusu.

Rishabh Kundra evlilik töreni için aşırı meşhur bir modacıdan gelinlik talep eder. Gelinliği gören RK gelinliğe bakınca aşırı sevinir. Bittuji ve Mohan evlilik töreninde hiçbir şeyin noksanlığa uğramaması için aşırı duygulu çalışırlar.

Mohan evlilik töreni için kuyumcudan hususi alternatifler ister; Deepali ise bunu fark eder ve düğüne giderek Madhubala ile diyaloğa geçecek olan Sultan’ın eve nasıl giriş yapacağını projeler. Sultan eve Deepali’nin desteğiyle kuyumcu kılığında gelecek ve Madhubala ile diyaloğu kuracaktır.

Rishabh Kundra ise düğün evvelinde törenleri tek tek halledecektir. Madhubalaysa yüreğini dinlediği zaman kalbinde sırf Rishabh Kundra’ya duyduğı derin ve ihtiraslı aşkı bulunmaktadır; lakin içinde de intikam alma ateşi cayır cayır alevlenmektedir. eğer Madhubala arasında tutuşan bu ateşi mi dikkate alacaktır ve ya yüreğinde ki sevgiyi mi?

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.