Son Bölüm






Yalancı Bahar 72. Bölüm Full izle 26-08-2016


Yalancı Bahar son Online platformda bir hayli paylaşılan yerli diziler içinde gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar televizyon dizisini ziyaretçilerimiz için bir hayli inceledik. Yalancı Bahar 72. bölüm 26-08-2016 akşamı sevenlerini ekran başına toplayacak her zaman olan bu. Google'de genellikle sorgulanan aramalar bu şekilde olur Yalancı Bahar 72. bölüm Full izle Yalancı Bahar de bu hafta epey bir hareketli olmasını bekliyoruz.

son bölüm son fragmanı bir hayli hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar en son bölümde baya kendinden söz ettirdi. Seyircisi her daim yükselen Televizyon dizisi Yalancı Bahar 72. bölümü ile 26-08-2016 ardından da yeni hayranlarına merhaba diyecek. Bölümü takip ediyoranız bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Yalancı Bahar 72. Bölüm internetten izle 26-08-2016,Yalancı Bahar 72. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 72. Bölüm Full seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 72. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 72. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 72. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 72. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 72. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 72. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.