Son Bölüm






Yalancı Bahar 76. Bölüm Takılmadan izle 30-08-2016 Yalancı Bahar Son Bölüm Türkçe


Yalancı Bahar son Sanal alemde bir hayli sorgulanan yerli diziler içinde gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar dizisini sizin için detaylı sorguladık. Yalancı Bahar 76. kısmı ile 30-08-2016 akşamı seyircisini tv önüne alacak hep böyle olmuştur. internete genellikle yapılan aramalar şu şekildedir Yalancı Bahar 76. bölüm parasız Yalancı Bahar dizisinde yeni bölüm bir hayli güzel olacağına inanıyoruz.


son bölüm son fragmanı oldukça hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar geçtiğimiz hafta ki bölümüyle bir hayli yankı uyandırdı. Fenomeni her daim yükselen Televizyon dizisi Yalancı Bahar 76. bölümü ile 30-08-2016 akşamında eski sevenlerine hoş zaman geçirtecek bu gibi. bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.

Yalancı Bahar 76. Bölüm Tek Parça HD izle 30-08-2016,Yalancı Bahar 76. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 76. Bölüm Full Hd seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 76. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 76. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 76. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 76. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 76. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 76. Bölüm izle

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU


Padmini ismindeki genç bir hanım Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan sürekli erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.


Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.


Rishabh maddi olanakları yardımı ile üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam almayı kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek mecburiyetinde kalır. ıkili birbiriyle savaşım ederken ansızın çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.