Son Bölüm






Yalancı Bahar 82. Bölüm Full izle 05-09-2016 Yalancı Bahar Yeni Bölüm Flash Gelişme


Yalancı Bahar yeni Bölüm Sanal alemde en fazla tıklanan dizilerimiz arasında geldiği için Yalancı Bahar tv dizisini ziyaretçilerimiz için bir hayli araştırdık. Yalancı Bahar 82. bölüm 05-09-2016 akşamı fanlarını tv önüne toplayacak her daim olduğu gibi. Google'de genellikle yapılan aramalar şu şekilde olmaktadır Yalancı Bahar 82. bölüm full hd Yalancı Bahar dizisi yeni bölüm bir hayli heyecanlı gelişmeler olacak

yeni bölüm fragmanı oldukça hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar geçen bölümünde bir hayli yankı uyandırdı. Takipçisi devamlı artan yerli dizi Yalancı Bahar 82. bölümüyle 05-09-2016 ardından da tüm sevenlerine hoş vakit geçirecek. Sizde bölüm ile ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Yalancı Bahar 82. Bölüm Full Tek Parça izle 05-09-2016,Yalancı Bahar 82. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 82. Bölüm Youtube seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 82. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 82. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 82. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 82. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 82. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 82. Bölüm

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.