Son Bölüm






Yalancı Bahar 83. Bölüm Full Hd izle 06-09-2016 Yalancı Bahar 06 Eylül 2016 Kanal 7 izle7


Yalancı Bahar son internete bir hayli tıklanan yerli diziler içinde olmasından dolayı Yalancı Bahar tv dizisini üyelerimiz için biraz sorguladık. Yalancı Bahar 83. bölümüyle 06-09-2016 te sevenlerini televizyon başına kitleyecek daima olan bu. Arama motorlarında sürekli yapılan arama kelimeleri bu şekilde olur Yalancı Bahar 83. bölüm bedava Yalancı Bahar dizisinde yeni bölüm bir hayli ilginç olacağına inanıyoruz.

bu hafta ilk fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar en son bölümde baya yankı uyandırdı. Seyircisi her hafta artan dizi Yalancı Bahar 83. bölümüyle 06-09-2016 akşamı eski hayranlarına hoş vakit geçirecek. seyrettikten sonra bu bölümle ilgili yorumda bulunabilirsiniz.
Yalancı Bahar 83. Bölüm Tek Parça HD izle 06-09-2016,Yalancı Bahar 83. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 83. Bölüm Tek Parça HD seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 83. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 83. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 83. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 83. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 83. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 83. Bölüm

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.