Son Bölüm






Yalancı Bahar 84. Bölüm Donmadan izle 07-09-2016 Yalancı Bahar Yeni Bölüm 7 Eylül 2016


Yalancı Bahar izle Sanal alemde en çok sorgulanan türk dizileri içerisinde gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar dizisini takipçilerimiz için bir hayli araştırdık. Yalancı Bahar 84. bölüm 07-09-2016 akşamı hayranlarını ekran önüne toplayacak hep olduğu gibi. Arama sitelerinde devamlı tercih edilen aramalar bu şekliyledir Yalancı Bahar 84. bölüm Hd izle Yalancı Bahar de son bölüm epeyce güzel sahneler olacak.

yeni bölüm son fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar bir önceki bölümü ile baya ses getirdi. Fenomeni her daim yükselen dizimiz Yalancı Bahar 84. bölüm 07-09-2016 ardından da eski fenomenlerine merhaba diyecek. Bölümü takip ediyoranız bu bölümle ilgili görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 84. Bölüm Full Tek Parça izle 07-09-2016,Yalancı Bahar 84. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 84. Bölüm Donmadan seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 84. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 84. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 84. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 84. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 84. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 84. Bölüm

Konusu : YALANCı BAHAR KONUSU

Padmini ismindeki genç bir bayan Madhubala`ya hamileyken devamlı kocasının ısrarına maruz kalır. Kocası ondan devamlı erkek çocuk doğurmasını ister. Kocasının ısrarına dayanamayan Padmini küçük kızı Trishna`yı da alıp evden kaçar.

Evden kaçtıktan sonra ailesinin geçimini setlerde dublörlük yaparak sağlar. Seneler sonrasında Madhubala büyür ve genç bir kız olur. Büyüyünce de bir güzellik salonuna girerek orada çalışmaya adım atar. ülkenin büyük film yıldızlarından bir tanesi olan Rishabh, otomobiliyla Madhubala`nın nişanlısına çarpar.

Rishabh maddi imkanları yardımıyla üç gün sonra özgür bırakılır. Rishabh`dan intikam edinmeyi kafasına koyan Madhubala derhal harekete geçer. Yaşanan vakalar neticesinde Madhubala Rishabh`la evlenmek durumunda kalır. Ikili birbiriyle savaşım ederken birden çıkarlarını başkalarına karşı savaşım ederken bulurlar.

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.