Son Bölüm






Yalancı Bahar 92. Bölüm Full Tek Parça izle 15-09-2016


Yalancı Bahar son bölüm Sultan öldü dert bitti derken; RK kendine bir hasım daha kazandırmıştır. Sultan’ın ölümü; sonrasında Sultan’dan kurtulma derken RK daha evvela film yapmak için söz verdiği ve afişleri bile çıkan bir filmi iptal etmiştir. Bu film ise Yapımcılar Derneği Başkanı Amar Bahar’ın filmidir. Amar Bahar rezil olmuştur tüm ülkeye ve bunun öcünü de alacaktır.

Yapımcılar Derneği Başkanı Amar Bahar ülkede çok fazla güçlü ve sözü geçen bir yapımcıdır. RK’ye hasım olan üvey babası Bhatia’yı da yanına piyasa Amar Bahar bütün yapımcılar ile bir anlaşma imzalar ve bu anlaşma ile RK hiç bir filmde oynatılmayacaktır; bu kuralı bozan kimsede tıpkı ceza ile cezalandırılacaktır.yalanci-bahar-92-bolum-fotograflari-madhubala-ilave-soon-5

RK’in üvey babası Bhatia yıllarca RK’in parasından geçinmiş lakin sonra da onu maliyeye vergi kaçırdığı için şikayet etmiştir. RK ise yapımcılar toplantısını basar ve bunun hesabını sormak ister; lakin herkes bu sektörün acımasız olduğunu bildiği için RK ile çalışmak istemez.

RK ise derhal eski kötü günlerine döner ve geleceğini düşünmeye başlar. Alkola başlayan RK iyice dağılır  ve çekilmez bir adam olur; lakin RK’in aklına güzel bir fikir gelir. artık yapımcıya ihtiyacı yok ve kendi filminin yapımcısı kendisi olacaktır. Yalancı Bahar en son bölümü ile epey bir ses getirdi. Takipçisi her hafta artan yerli dizi Yalancı Bahar 92. bölümüyle 15-09-2016 tarihinde eski sevenlerine merhaba diyecek. Sizde seyrettikten sonra bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 92. Bölüm Hemen izle 15-09-2016,Yalancı Bahar 92. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 92. Bölüm internetten seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 92. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 92. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 92. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 92. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 92. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 92. Bölüm

Konusu :
YALANCı BAHAR öykü VE KüNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar'da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala'nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala'ya gebe olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna'yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala'nın nişanlısı Mukund'a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan meşhur yıldız üç gün sonra serbest bırakılır. üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh'dan intikam almaya karar verir.

Madhubala'nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zaman geçtikçe birbirine yakınlaşır. artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak arzulayan kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
memleket: Hindistan
özgün adı: Madhubala ek ıshq ek Junoon

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.