Son Bölüm






Yalancı Bahar 93. Bölüm Youtube izle 16-09-2016 Yalancı Bahar Son Bölüm 16 Eylül 2016 Kanal 7


Yalancı Bahar son Sosyal Medyada en fazla aratılan dizilerimiz içinde gelmesi nedeniyle Yalancı Bahar tv dizisini ziyaretçilerimiz için bir hayli inceledik. Yalancı Bahar 93. bölüm 16-09-2016 te izleyicisini televizyon karşısına alacak her zaman böyle olur. Arama motorlarında genellikle girilen araştırmalar şu şekilde olmaktadır Yalancı Bahar 93. bölüm Hd izle Yalancı Bahar dizisi son bölüm baya heyecanlı olacağına inanıyoruz.

yeni bölüm yeni fragmanı baya hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar en son bölümde baya yankı uyandırdı. Takipçisi her daim yükselen dizimiz Yalancı Bahar 93. bölümü ile 16-09-2016 tarihinde yeni seyircilerine merhaba diyecek. seyrettikten sonra bu bölümle ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Yalancı Bahar 93. Bölüm internetten izle 16-09-2016,Yalancı Bahar 93. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 93. Bölüm Takılmadan seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 93. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 93. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 93. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 93. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 93. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 93. Bölüm


YALANCı BAHAR öykü VE KüNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar`da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala`nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala`ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha çok dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna`yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak yaşamını sürdürür. Zaman içinde büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala`nın nişanlısı Mukund`a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce haiz olan meşhur yıldız üç gün sonrasında serbest bırakılır. üstelik kaza ile alakalı dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu hal karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh`dan intikam almaya karar verir.

Madhubala`nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. Ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh vakit geçtikçe birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak dileyen kişilere karşı cenkmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
memleket: Hindistan
özgün adı: Madhubala ek ıshq ek Junoon

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.