Son Bölüm






Yalancı Bahar 99. Bölüm Tek Parça izle 22-09-2016 Yalancı Bahar 22 Eylül 2016 Kanal 7


Yalancı Bahar son internet Aleminde bir hayli aranan dizilerimiz içerisinde geldiğinden dolayı Yalancı Bahar televizyon dizisini üyelerimiz için etraflıca inceledik. Yalancı Bahar 99. bölümü ile 22-09-2016 te hayranlarını televizyon önüne alacak daima böyle olmuştur. Arama sitelerinde devamlı tercih edilen araştırmalar bu şekilde olur Yalancı Bahar 99. bölüm full hd Yalancı Bahar dizisinde yeni bölüm epeyce kaliteli olacak.

bu hafta ilk fragmanı bir hayli kaliteli belli ediyor kendini Yalancı Bahar Geçen Hafta ki bölümüyle epey bir ses getirdi. Hayranı devamlı artan dizi Yalancı Bahar 99. bölüm 22-09-2016 tarihinde yeni hayranlarına hoş zaman geçirtecek gibi. bölüm ile ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Yalancı Bahar 99. Bölüm Hemen izle 22-09-2016,Yalancı Bahar 99. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 99. Bölüm Tek Parça seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 99. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 99. Bölüm Takılmadan izle,Yalancı Bahar 99. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 99. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 99. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 99. Bölüm

Konusu :
YALANCı BAHAR öykü VE KüNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar'da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala'nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala'ya gebe olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna'yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala'nın nişanlısı Mukund'a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan meşhur yıldız üç gün sonra serbest bırakılır. üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh'dan intikam almaya karar verir.

Madhubala'nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zaman geçtikçe birbirine yakınlaşır. artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak arzulayan kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
memleket: Hindistan
özgün adı: Madhubala ek ıshq ek Junoon

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.