Son Bölüm






Yalancı Bahar Dizisi 98. Bölüm Tek Parça Yeni Bölüm Kanal 7 21 Eylül 2016


Yalancı Bahar son Yapım firmasının beklentilerinin üzerinde bir reyting almayı başaran. Yalancı Bahar Harika bir bölüm ile yine rakiplerini geride bırakmaya hazırlanıyor. Yalancı Bahar 21-09-2016 Kanal 7  de sizleri yep yeni sürprizlerle şaşırtacak.

Yalancı Bahar 98. Bölüm Takılmadan izle 21-09-2016,Yalancı Bahar 98. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm Hemen seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 98. Bölüm

Bir şaşırtıcı ve hayret sağlayan Aşk, Sensiz olmamaktadır ve Benimsin adlı Hint dizilerini izleyenlerle buluşturan Kanal 7 çok aşırı aşırı iddialı bir Bollywood yapımını daha ekranlara getiriyor. Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı yaşantımızın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya gebe olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha çok dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak yaşamını sürdürür. süre geçtikçe büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce haiz olan meşhur yıldız 3 gün sonra hür bırakılır. üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır.

Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir. Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine niçin olur. ıkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zaman içinde birbirine yakınlaşır. bundan böyle onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak arzulayan kişilere karşı savaşmaktadır.

Yalancı Bahar 98. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar izle,Yalancı Bahar Yeni Bölüm,Yalancı Bahar Son Bölüm izle,Yalancı Bahar 98. Bölüm

Yalancı Bahar 98. Bölüm Full HD olarak aşağıda izleme Linkine Tıklayarak Erişebilirsiniz...

Yalancı Bahar Son Bölüm izlemek için Tıklayın


Labels: , ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.