Son Bölüm






Yalancı Bahar 122. Bölüm internetten izle 16-10-2016 Kanal 7 Yalancı Bahar Yeni Bölüm 16 Ekim 2016


Güncellendi Yalancı Bahar son Sosyal Medyada epeyce hayranı artan yerli diziler içerisinde olmasından dolayı Yalancı Bahar televizyon dizisini takipçilerimiz için epey bir bilgi edindik. Yalancı Bahar 122. bölümüyle 16-10-2016 akşamı sevenlerini ekran karşısına alacak hep yaptığı gibi. Arama sitelerinde genelde yapılan araştırmalar bu şekliyledir Yalancı Bahar 122. bölüm bedava Yalancı Bahar de son bölüm epey bir heyecanlı gelişmeler olacak

bu hafta son fragmanı baya kaliteli belli ediyor kendini Yalancı Bahar geride bıraktığımız bölümüyle baya ses getirdi. Seyircisi her daim yükselen Televizyon dizisi Yalancı Bahar 122. bölümüyle 16-10-2016 akşamı yeni fenomenlerine hoş zaman geçirtecek gibi. Sizde bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 122. Bölüm Hemen izle 16-10-2016,Yalancı Bahar 122. Bölüm Full izle,Yalancı Bahar 122. Bölüm Full seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 122. Bölüm Full Tek Parça izle,Yalancı Bahar 122. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 122. Bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 122. Bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 122. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 122. Bölüm

Konusu :
YALANCı BAHAR öykü VE KüNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar'da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala'nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala'ya gebe olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna'yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala'nın nişanlısı Mukund'a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan meşhur yıldız üç gün sonra serbest bırakılır. üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh'dan intikam almaya karar verir.

Madhubala'nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zaman geçtikçe birbirine yakınlaşır. artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak arzulayan kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
memleket: Hindistan
özgün adı: Madhubala ek ıshq ek Junoon

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.