Son Bölüm






Yalancı Bahar 126. Bölüm 20-10-2016 yalancı bahar madhubala son bölüm 20 Ekim 2016


Yalancı Bahar yeni Bölüm Sosyal Medyada çok aşırı fazla aranan diziler arasında olmasından ötürü Yalancı Bahar tv dizisini sizler için detaylı bilgi edindik. Yalancı Bahar 126. bölümü ile 20-on-2016 akşamı fanlarını tv önüne toplayacak sürekli böyle olur. yahoo`da çoğunlukla sorgulanan arama kelimeleri şu şekildedir Yalancı Bahar 126. bölüm parasız Yalancı Bahar dizisinde bu hafta epeyce hareketli olmasını bekliyoruz.


son bölüm ilk fragmanı yoğun şekilde hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar en son bölümde epey bir ses getirmiştir. Fenomeni her daim yükselen sıra Yalancı Bahar 126. bölüm 20-10-2016 akşamı bütün sevenlerine merhaba diyecek. Sizde takip ediyoranız bölüm ile ilgili görüş beyan edebilirsiniz

Yalancı Bahar 126. Bölüm Full Tek Parça izle 20-10-2016,yalancı bahar madhubala Türkçe DublajYalancı Bahar 126. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 126. Bölüm Tek Parça HD seyret,yalancı bahar madhubala son bolum izle,Yalancı Bahar 126. Bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 126. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 126. Bölüm Donmadan izle,Yalancı Bahar 126. Bölüm Youtube izle,Yalancı Bahar 126. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 126. Bölüm

Mevzusu :

YALANCı BAHAR öykü VE KüNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar`da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı yaşamın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala`nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala`ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna`yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Vakit geçtikçe büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala`nın nişanlısı Mukund`a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan meşhur yıldız üç gün sonrasında özgür bırakılır. üstelik kaza ile alakalı dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu hal karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh`dan intikam almaya karar verir.

Madhubala`nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine neden olur. Ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da tesirini gösterse de Madhubala ve Rishabh vakit geçtikçe birbirine yakınlaşır.  Bundan sonrasında onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: romantik, dram
yurt: Hindistan
özgün ismi: Madhubala ek ıshq ilave Junoon

Labels: ,



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.