Son Bölüm






Yalancı Bahar 146. Bölüm Full Hd izle 09-11-2016


Yalancı Bahar son internete en çok fenomeni olan yerli diziler içinde gelmesi dolayısıyla Yalancı Bahar televizyon dizisini takipçilerimiz için etraflıca inceledik. Yalancı Bahar 146. bölümü ile 09-11-2016 tarihinde seyircisini televizyon önüne toplayacak daima yaptığı gibi. Google'de genellikle tercih edilen araştırmalar bu şekliyledir Yalancı Bahar 146. bölüm Yalancı Bahar dizisinde yeni bölüm oldukça ilginç olmasını bekliyoruz.

son bölüm ilk fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Yalancı Bahar Geçen Hafta ki bölümü ile epey bir kendinden söz ettirdi. Fenomeni devamlı artan dizi Yalancı Bahar 146. bölüm 09-11-2016 tarihinde yeni ve eski fenomenlerine merhaba diyecek. Sizde bölüm hakkında görüş ve önerilerinizi dile getirebilirsiniz.
Yalancı Bahar 146. Bölüm Full izle 09-11-2016,Yalancı Bahar 146. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 146. Bölüm Tek Parça seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 146. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 146. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 146. Bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 146. Bölüm internetten izle,Yalancı Bahar 146. Bölüm izle ,Yalancı Bahar 146. Bölüm

Konusu :
YALANCı BAHAR öykü VE KüNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar'da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki ayrıcalıklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala'nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala'ya gebe olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna'yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala'nın nişanlısı Mukund'a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan meşhur yıldız üç gün sonra serbest bırakılır. üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh'dan intikam almaya karar verir.

Madhubala'nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. ikilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zaman geçtikçe birbirine yakınlaşır. artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak arzulayan kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi
Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,
Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014
Senaryo: Tür: Romantik, dram
memleket: Hindistan
özgün adı: Madhubala ek ıshq ek Junoon

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.