Son Bölüm






Yalanci Bahar 158. Bolum 21 Kasim 2016


Yalancı Bahar en son bolum izle

Sensiz olmaz isimli dizinin final bölümünün verilmesiyle Kanal 7 ekranlarında yeni bir Hint dizisi başladı. 10 Haziran günü ilk kısmı yayınlanan "Madhubala" Yalancı Bahar isimli sıra meselesinde sizlere biraz bilgi vermeye çalışacağız. Dizinin konusu nedir? dizi Kadrosu kimlerden oluşmakta? bütün sorularınıza yanıt edinebilmek için yazımızın devamını okuyun.

Yalancı Bahar "Madhubala, popüler Hint dizilerinden birisidir. Dizinin her kısmı ortalama 22 dakikalık kısa sürelerden oluşmaktadır. Yalancı Bahar "Madhubala", iki sezondan oluşmaktadır. Birinci sezon 490 bölüm, ikinci sezon ise 158 bölümdür. Toplamda 648 bölümden oluşan dizimizi kısa bölümlerden oluşması hasebiyle birkaç haftada bitirebilmemiz mümkün. Dizinin içeriği sizin için çok heyecan verici ve sürükleyici olabilmekte. Romantik dizileri sevenler için Yalancı Bahar "Madhubala" mükemmel bir seçim olacaktır.

Madhubala ek ıshq ilave Jonoon isimli sıra, Bollywood 100. sene kutlamaları için özenle hazırlanmıştır. sıra ilk bölümlerde biraz sıkıcı olabilmektedir. Başrol oyuncuları biraz geç devreye gireceklerdir. 9 bölümde dizinin başrolünde oynayan kız oyuncu, 21 bölümde ise erkek oyuncu görülmekte. ilk 50 bölüm hareketsiz ve heyecansızdır. ancak işlerin değişmesi 50 bölümden sonra gerçekleşir, sıra adeta ebat atlar.

Başrolleri paylaşan iki oyuncuyu anlamadan diziyi anlayabilmek neredeyse olanaksız. "Rishabh Mohan Kundra" aşırı ünlü bir film yıldızıdır. Maddi olarak çok aşırı varlıklı bir insan olan "Rishabh Mohan Kundra" insani birtakım duygulardan yoksundur. çevresinde talep uyandıran ve saygı gören bir insan olmasına rağmen gerçekte küstah, şımarık ve kendini beğenmiş birisidir.

"Madhubala Rish Kundra" ise onun tam tersidir. O insani duygularla dolu ve adeta feleğin çemberinden geçmiş denilebilecek bir kızdır. Madhubala, bir film setinde doğmuş ve büyümüştür. Her bakıma güzel ve alımlı olan bu kız bir güzellik salonunda orta sınıf bir işçi olarak çalışmaktadır.Madhubala'nın amcası olan Mukand'a çarpıp kaçan Rishabm Mohan Kundra üç gece nezarethanede tutulduktan sonra serbest bırakılır. Serbest bırakılmasında siyasi gücünün yadsınamayacağı düşünülen Rishabm Mohan Kundra'nın küstah tavrına karşın Madhubala çok aşırı öfkelenir ve intikamını almak için elinden geleni yapacağına kendine söz verir. Bu olayların gelişmesiyle Madhubala nişanlısından ayrılmak durumunda kalır.

Gelişen olaylar Madhubala ve Rishabm Kundra'yı evliliğe kadar götürür. Neticede evlenirler. Karısına eziyet eden ve ondan hoşlanmayan Rishabm Kundra zamanla Madhubala'ya aşık olur. Bu aşk hikayesi, diyebiliriz ki dizinin en can müşteri ve en etkileyici noktasının doğduğu yerdir. fakat bu aşkı kıskananlar ve çekemeyenlerde bulunmaz değildir. Rishamb Kundra'nın eski sevgilisi "Deepali" onların mutluluğunu bozmaya adeta ant içmiştir. bununla birlikte Rishamb Kundra'nın babası ve üvey kardeşi de bu romantik aşk hikayesinden pek memnun değillerdir. Ve oyunun seyrini bozmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Aşkın, intikamın, entrikaların bol olduğu bir sıra olduğunu söyleyebiliriz.

Yalancı Bahar Dizisi Karakterleri:

Vivian Dsena (Rishabn Kundra)
Drashti Dhami (Madhubala Malik)
Aarti Puri (Trishna Malik)-Madhubalanın ablası.
Pallavi Purohit (Padmini)- Muhdubala'nın annesi.
Rakhee Tandon (Roma Malik)- Madhubala'nın kuzeni.
Bhupinder Singh (Shamsher Malik)- Madhubala'nın amcası.
İndresh Malik (Bitto Sharma)
Seema Mishra (Deepali)- RK'nin eski sevgilisi
Manish Naggdev ( Mukund Dixit)- RK'nin çarptığı çocuk ve Madhubala'nın nişanlısı
Subhangi Dixit- Mukund'un annesi
Bay Dixit- Mukund'un babası.
Gunjan Utreja (Abhay Kapoor)
Shama Deshpande (Randa Mohan Kundra)
Tanvi Thakkar (Sweet Sharma)
Ada Khan (Tamanna)
Swati Anandd (Leelawati Betto)- Bittuji'nin hanımı.
Sheetal Thakka (Tara Bhanu Pratab Singh)
Jimit Trivedi (Ashok)
Ravi Khanvilkar (Jugnu Kushwa)- RK'nin amcası
Shalini Arora (Jaya Bhattacharya)-Hala
Yalancı Bahar Dizi Künyesi:

Yönetmen: Prasad Gavandi ve Amit Malik
Yapım Tarihi: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014 Yılları arası.
Dizi Türü: Romantizm ve dram.
Orijinal isim: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon
Başrol Oyuncuları: Vivian Dsena ve Drashti Dhami


Yalancı Bahar 158. bölüm Takılmadan izle 21-11-2016 ,Yalancı Bahar 158. bölüm Tek Parça izle,Yalancı Bahar 158. bölüm Donmadan seyret,Yalancı Bahar son bolum izle,Yalancı Bahar 158. bölüm Hemen izle,Yalancı Bahar 158. bölüm ücretsiz izle,Yalancı Bahar 158. bölüm Full Hd izle,Yalancı Bahar 158. bölüm Tek Parça HD izle,Yalancı Bahar 158. bölüm izle ,Yalancı Bahar 158. bölüm Takılmadan izle, Yalancı Bahar 158. bölüm

Yalancı Bahar 158. bölüm

Takılmadan izle

Türkiyenin Online Dizi izleme sitesinden alınmıştır bu içerik...

Labels:



Leave A Comment:

İzleyiciler

Toplist

My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites My Aardvark Topsites
Blogger tarafından desteklenmektedir.